Om Oss

Kreditkortjamforelse.se är en jämförelsetjänst som samlar toppen av Svergies bästa kredit- och betaltkort. Vårt syfte är att kunna hjälpa till att hitta det mest förmånliga kreditkortet för just dig. På hemsidan kan du även hitta en uppsjö av lärorika texter och guider om privatekonomi och kreditkort.

Tjänst utan kostnad

Kreditkortjamforelse.se är en 100 % kostnadsfri tjänst för dig som användare. Under inga omständigheter kommer användandet av några vår hemsida innebära några extra kostnader för dig.

Så hur funkar det? Istället så tar vi betalt av kortutgivaren om vi kan hjälpa dig som användare att hitta ett nytt kreditkort. Genom affiliatelänkar får vi alltså provision när ett nytt kort förmedlas.

Är vi oberoende?

 Eftersom vi erhåller provisionsersättning när du som besökare klickar dig vidare och väljer ett kort så är vi inte oberoende.

Däremot så ligger det i vårt intresse att skapa en så bra hemsida som möjligt, med användarbar information och endast rekommendera de bästa korten.

På så vis tror vi på Kreditkortjamforelse.se att dina intressen alltid kommer ligga i linje med våra – att hitta de kort som passar just dig bäst!

Nollställ
Jämför